Leefstijlcoach Bea Pols op 15 juni naar Gerechtshof Amsterdam i.v.m. aangifte tegen Sonja Bakker.

Leefstijlcoach Bea Pols op 15 juni naar Gerechtshof Amsterdam i.v.m. aangifte tegen Sonja Bakker.

 Bea Pols heeft nog een laatste kans om de rechters op andere gedachten te brengen vanwege haar aangifte tegen Sonja Bakker. Het OM had eerder de strafzaak afgewezen omdat het uitsluitend zou gaan om schending van auteursrecht. Bea en haar advocaat, Carlo Liefting te Mijdrecht zijn het hier niet mee eens. In juni mogen ze mondeling toelichten waarom volgens hun het OM wel zou moeten vervolgen. De weken erna volgt dan de uitspraak.

 Waarom aangifte?

Sonja heeft van haar collega overgeschreven, dit was zo klaar als een klontje. Toen dit uit kwam heeft ze de rollen omgedraaid en Bea beschuldigd van plagiaat. Ze heeft hiervoor steeds ferme taal gebruikt. Zo noemt ze het o.a. *het werk van de jaloezieduivel. Hierdoor is Bea haar bedrijf kwijt geraakt en is haar goede naam voor het hele land te grabbel gegooid. Dit heeft uiteraard grote schade aangericht bij Bea, haar bedrijf en haar gezin. Gelukkig heeft  Bea door hard werken haar bedrijf weer terug. Dat Sonja al die jaren ongestraft is blijven overschrijven is onbegrijpelijk.

Waarvan aangifte?

Bea mocht de aangifte van advocaat Carlo Liefting, te Mijdrecht, gebruiken met wat aanpassingen en toevoegingen. Ze heeft o.a. aangifte gedaan van: oplichting, bedrog, diefstal, valsheid in geschrifte en poging chantage tegen Sonja Bakker en alle aan haar gelieerde bedrijven.

Oproep Mocht er iemand nog bewijs hebben tegen Sonja Bakker dan is dit welkom bij Bea Pols via info@beapols.nl. Eventueel nieuws hierover zal verschijnen op de website van Bea www.beapols.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *